ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ "ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ"
(2017-11-18)


Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων ετοιμάζει τον νέο κύκλο σεμιναρίων «Μέλη για τα Μέλη» για την περίοδο Ιανουάριος - Ιούλιος 2018 και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν ως εισηγητές ολιγόωρων σεμιναρίων.

Όπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο αυτού του θεσμού τα μέλη του Συλλόγου προσφέρουν μία διάλεξη, ένα εργαστήριο, ένα σεμινάριο που απευθύνεται δωρεάν στα μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ. Σκοπός η ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών, η μεταξύ μας γνωριμία, η προσφορά κι η αλληλεγγύη. Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά και σε μη μέλη (φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων θεατρικών σπουδών, σπουδαστές δραματικών σχολών κλπ.) ή μη οικονομικά ενήμερα μέλη για το τρέχον έτος, στο συμβολικό ποσό των 5€.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι, που μπορούν να παραδώσουν σεμινάριο για το διάστημα Ιανουάριος-Μάρτιος 2018, καλούνται να αποστείλουν έως τις 15 Δεκεμβρίου, σύντομη περίληψη του σεμιναρίου που προτείνουν (150-200 λέξεις), βιογραφικό (έως 100 λέξεις) και να δηλώσουν ποιες ημερομηνίες είναι διαθέσιμοι/ες να πραγματοποιήσουν την εισήγηση-σεμινάριό τους.

Δεδομένου ότι δεν έχουμε δικό μας χώρο, θα διευκόλυνε πολύ αν η πρότασή σας περιελάμβανε και τον χώρο. Σε διαφορετική περίπτωση θα τον αναζητήσουμε παρέα!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον και χαρά τις προτάσεις σας στα μέιλ info@pesyth.gr και pesyth@pesyth.gr


Με εκτίμηση

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Μαριάννα Βαλσαμά, Βιργινία Κατσούνα, Χρήστος Παγκαλιάς, Νεόφυτος Παναγιώτου, Μελίνα Πλαστή
Επιστροφή
 
                                                                                               
   

   
      © Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων | Όροι Χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων