ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(2019-04-24)
 

   Αγαπητά μας μέλη,

δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (βλέπε εδώ) η αναμενόμενη προκήρυξη για τη διαδικασία κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια βαθμίδα εκπαίδευσης.

   Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις θα υποβληθούν από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, ενώ για την προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών στις διευθύνσεις θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

   Σας υπενθυμίζουμε ότι η γραμματεία του Συλλόγου μας είναι κλειστή από την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου έως και την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα μέλη του Δ.Σ.:

   Βιβή Κοψιά: 6944 625324

   Ισμήνη Σακελλαροπούλου: 6942 688850

   Σας εφιστούμε την προσοχή να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και τον ιστότοπο του Π.Ε.ΣΥ.Θ., καθώς θα είναι αδύνατη η αποστολή ομαδικών email στα μέλη κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών.

   Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας θα λειτουργεί κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα από τις 18:00 έως τις 20:00 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σας με την ταμία Χαρά Νταντάμη (6972 203344). Ειδικά για τον μήνα Μάιο, καθώς η πρώτη Τετάρτη είναι η ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, το γραφείο θα ανοίξει εκτάκτως την Τετάρτη 8 Μαΐου.


Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.
Επιστροφή
 
                                                                                               
   

   
      © Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων | Όροι Χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων